Top of the Lake | Torchwood | Total Recall 2070

Népszerű sorozatok

Eve
Six

Hotel Transzilvánia: A sorozat 1. évad 1. rész magyar szinkronos online epizód

Magyar sorozat cím: 

Hotel Transzilvánia: A sorozat 1. évad 1. rész

Hotel Transzilvánia: A sorozat 1. évad 1. rész / Hotel Transzilvánia: A sorozat 1x1 teljes epizód online teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé helpingnature.net-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Hotel Transzilvánia: A sorozat 1. évad 1. rész film információk

Tartalom

A film valahol Európában, a képzeletbeli Zubrowka köztársaságban játszódik a két világháború között. Itt áll egy nagy hírű luxushotel, a Grand Budapest, akinek a vendégei mind arisztokraták és vénkisasszonyok. Gustave (Ralph Fiennes), a főportás minden vendéggel és alkalmazottal jó kapcsolatot ápol. Az ő munkáján áll vagy bukik a hotel hírneve. Az egyik nap új küldönc érkezik, Zero Musztafa (Tony Revolori), akivel különös kalandba keverednek. Gustave kétes körülmények között örököl egy felbecsülhetetlen értékű festményt, amiről a család többi tagja nem igazán akar lemondani.