Népszerű sorozatok

Eve
Six

Poldark 3. évad 1. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Poldark 3. évad 1. rész (feliratos)

Poldark 3. évad 1. rész (feliratos) / Poldark s03e01 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé helpingnature.net-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Poldark 3. évad 1. rész (feliratos) film információk

Tartalom

Ross Poldark az amerikai forradalmat követően hazatér Angliába. Családja és barátai mind halottnak gondolták. A nő, akit feleségül akart venni, unokatestvére menyasszonya lett, édesapja meghalt, és az öröksége körül is gondok adódnak. Ross megpróbálja a legtöbbet kihozni a helyzetéből, gondoskodik a földműveseiről, aki számítanak rá, és megkísérli visszaszerezni szerelmét.

Részletek

Poldark-3-évad-1-rész-(feliratos)
Poldark

Sorozat

Egyesült Királyság
2015, 60"  |  Premier: 2015.03.08.
Dráma | Történelmi | Romantikus

Rendező: Edward Bazalgette, William McGregorÍró: Winston Graham
Forgatókönyvíró: Debbie Horsfield
Szereplők: Heida Reed, Eleanor Tomlinson, Kyle Soller, Phil Davis, Jack Farthing, Aidan Turner, Tristan Sturrock, Caroline Blakiston, Ruby Bentall, Beatie Edney