Ver pelicula Shortwave 2016 online | Ver pelicula El joven Karl Marx 2016 online | Ver pelicula Jeepers creepers: El terror existe (2001)

Népszerű sorozatok

Eve
Six

Rogue 1. évad 2. rész feliratos online epizód

Eredeti sorozat cím: 
Magyar sorozat cím: 

Rogue 1. évad 2. rész (feliratos)

Rogue 1. évad 2. rész (feliratos) / Mission: Impossible - Rogue Nation s01e02 teljes epizód online lejátszása.
A lejátszás elkezdéséhez kattints a videóra.

További részek megtekintéséhez nem kell mást tenned, csak az oldal felső részén található piros kereső mezőt használnod vagy válassz a Népszerű sorozatok közül, melyet a bal oldalsávon találsz.
Videó megtekintési probléma esetén (nem indul a rész, csak hang van, angol üzenet jelenik meg) kapcsold ki a reklámblokkolót vagy add a kivételek közé helpingnature.net-t.
Ha tetszett, amit láttál, a lenti közösségi ikonok segítségével oszd meg a videót ismerőseiddel, hogy mások is értesüljenek róla. Oldalunk tartalma naponta folyamatosan bővül, érdemes rendszeresen visszanézned.


Rogue 1. évad 2. rész (feliratos) film információk

Tartalom

Mission: Impossible - Titkos nemzet: Azt követően, hogy hivatalosan feloszlatták az Impossible Mission Force-t, Ethan (Tom Cruise) és csapata magára maradt. Azonban még ez sem gátolja meg őket abban, hogy felvegyék a harcot a Szindikátus nevű titokzatos nemzetközi bűnszervezettel, és magasan képzett ügynökeikkel. A Szindikátus új világrend bevezetésén fáradozik, melyet terrortámadások sorozatával kíván véghez vinni. Ethan és csapata egy szakadár brit ügynökkel, Ilsa Fausttal (Rebecca Ferguson) az oldalukon eddigi legnehezebb küldetésére szánja el magát.

Részletek

Rogue-1-évad-2-rész-(feliratos)
Mission: Impossible - Rogue Nation

Amerikai Egyesült Államok, Kína

Rendező: Christopher McQuarrie
Forgatókönyvíró: Christopher McQuarrie
Zene: Joe Kraemer
Szereplők: Tom Cruise, Jeremy Renner, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Sean Harris, Simon McBurney, Jingchu Zhang, Tom Hollander, Jens Hultén